Категории
БЪРЗО ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ ECOTAP КАБЕЛ CCS 2 | 30 KW DC

БЪРЗО ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ ECOTAP КАБЕЛ CCS 2 | 30 KW DC

Модел: EcoTap
В наличност
  • 20,000.00лв.

Доставката до всяка точка на България.
Опция преглед и тест.
Срок за доставка от 1 до 3 работни дни след обработване на поръчката.
Монтаж
Сервиз
  • Експресна доставка
  • 100% Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Бързо зарядна DC станция за електромобили снабдена с CCS 2 кабел. Перфектно решение за зареждане на работното място или за инсталация в автомобилен шоу рум.

Станциите за бързо зареждане са от решаващо значение за електрическите превозни средства (EV), тъй като позволяват бързо зареждане, намалявайки времето, необходимо за попълване на батерията на автомобила. В това отношение станцията за бързо зареждане ECOTAP 30 KW DC е едно рентабилно решение, подходящо за бизнес сгради и търговски центрове. Тя идва в комплект с CCS 2 кабел.

CCS 2 кабел - перфектно решение за зареждане на широка гама електромобили

Комбинираната система за зареждане (CCS) е стандарт за зареждане на електрически превозни средства (EV), който интегрира зареждане с променлив ток (AC) и постоянен ток (DC) в един конектор. Този стандарт е разработен, за да рационализира и опрости инфраструктурата за зареждане, което я прави по-удобна за собствениците на електрически превозни средства.

Ако трябва да посочим ключовите компоненти на CCS, то това са:

Конектор тип 2 (за променливотоково зареждане): Конекторът тип 2, известен също като конектор на Mennekes, е стандартният конектор за зареждане с променлив ток в CCS. Това е европейски стандартен конектор, който поддържа зареждане с трифазен променлив ток. Той се използва широко за по-бавно AC зареждане у дома или в обществени зарядни станции, където бързото зареждане не е от съществено значение.

Конектор Combo 2 (за DC зареждане): Конекторът Combo 2 е разширение на конектор тип 2 и се използва за бързо зареждане с DC. Дизайнът му включва допълнителни щифтове за зареждане с постоянен ток с висока мощност. Конекторът Combo 2 обикновено се използва в Европа и Северна Америка. Той позволява бързо зареждане и обикновено се използва в станции за бързо зареждане по магистрали и в градски райони.

Интегрирането на AC и DC зареждане в един конектор прави CCS универсален и широко разпространен. Електрическите превозни средства, оборудвани с CCS портове, могат да използват един и същ конектор както за бавно AC зареждане, така и за бързо DC зареждане, в зависимост от наличната инфраструктура.

ECOTAP е известна с производството на решения за инфраструктура за зареждане за електрическа мобилност. Техните станции за бързо зареждане често включват разширени функции като възможности за интелигентно зареждане, наблюдение в реално време и удобни за потребителя интерфейси.