Категории
Зарядна станция за електрически автомобили 22kW с кабел тип 2 - 5 м, Plug-In хибриди Wallbox GC EV PowerBox

Зарядна станция за електрически автомобили 22kW с кабел тип 2 - 5 м, Plug-In хибриди Wallbox GC EV PowerBox

Модел: EV14
В наличност
 • 1,410.00лв.

Доставката до всяка точка на България.
Опция преглед и тест.
Срок за доставка от 1 до 3 работни дни след обработване на поръчката.
Монтаж
Сервиз
 • Експресна доставка
 • 100% Гарантирано Качество
 • Безплатна Консултация
 • Лесно Пазаруване

GC EV PowerBox

Пригответе се за rEVolution

Зарядно за взискателни клиенти

Електрическите превозни средства са бъдещето. Оборудвайте се днес със зарядното устройство GC EV PowerBox и превърнете вашия гараж, домашно пространство или офис паркинг в EV / PHEV удобно за ползване място. Модерна, бърза система за зареждане и минималистичен дизайн - това получавате със зарядното устройство Green Cell.

LCD дисплей
Вече се виждат всички съответни данни за зареждане - текуща мощност, време на сесията, работна температура или дори попълнения капацитет.

LED
С един поглед можете да видите дали зареждането все още продължава или току-що е приключило.

Трифазна връзка
Просто свържете петте кабела и зарядното устройство е готово за работа. Дължината на трифазната връзка е 1 метър, а интегрирания кабел е 6.5 метра.

По-добре да имате избор
Гнездото тип 2 ви позволява да свържете всеки кабел, в зависимост от терминала, от който се нуждаете в момента. Дали това е гнездо тип 2, или може би тип 1? Няма значение!

Гнездо тип 2 - европейски стандарт
Гнездото за зарядно устройство GC EV PowerBox е най-популярният щепсел тип 2 в Европа (IEC 62196-2). Като стандартизиран щепсел, той ще осигури широка съвместимост с кабели, които могат да бъдат закупени в ЕС, например Тип 2 - Тип 2 и Тип 2 - Тип 1

 • Изключително универсално решение
 • Прахо и водонепропусклива
 • Дълга издръжливост на щепсела на ниво 10 000 връзки

Не губете времето си и зареждайте колата си с мощност до 22kW
Зарядното устройство Green Cell позволява възможно най-бързо зареждане с 22kW променлив ток - над 10 пъти по-бързо, отколкото от контакта. На практика това означава, че когато се събудите сутрин, колата ще е заредена на 100% и напълно готова за всеки маршрут. Ако вашата инсталация не ви позволява да подавате този ток, зарядното устройство просто ще работи с най-високата налична мощност, например 11kW или 7.2kW. Ако един ден е възможно да увеличите мощността на инсталацията, няма да е необходимо да сменяте зарядното устройство. GC EV PowerBox е готов за бъдещето сега!

Безопасност
Зарядното устройство GC EV PowerBox е оборудвано със всички необходими предпазни мерки за защита на вашето превозно средство и зарядно устройство от повреди. Съвременната електроника, трайната и здрава конструкция гарантират надеждност от години.

 • Устойчив алуминиев корпус
 • Клас на плътност IP66 позволяващ външен монтаж на зарядното устройство
 • Автоматично откриване на мрежови нередности и тяхната диагностика
 • Широк диапазон от допустими работни температури

Съвместими превозни средства

 • Tesla Model 3 / Model Y / Model S / Model X
 • Mercedes EQC / A250e / C350e / GLC 350e
 • Audi E-Tron
 • BMW i3 / i3s / i8
 • Jaguar I-Pace
 • Volvo S90 PHEV / V60 PHEV / V90 PHEV / XC60 PHEV / XC90 PHEV
 • Renault ZOE
 • Nissan LEAF
 • Kia e-Niro / e-Soul / Niro PHEV / Optima PHEV
 • Hyundai IONIQ Electric / KONA Electric
 • Volkswagen e-Golf / Golf GTE / e-Up! / ID.3
 • Skoda Citigo iV


Изключително лесен монтаж
В комплекта със зарядното устройство ще получите всичко необходимо за бързо и цялостно монтиране на зарядното на стената, наред с други шаблони за пробиване, комплект винтове и дюбели и държач за удобно съхранение на кабела на стената.

Стъпка пред традиционната автомобилна индустрия
Независимо дали се ръководите от идеята за чистата околна среда, технологичните възможности или икономичността на такова решение при закупуване на електрически автомобил, ние искаме да ви поздравим за отличния избор и че сте една крачка пред класическия автомобил. Радваме се, че можете да се присъедините към нас в тази нова вълна от зелена енергия, която ще помогне да променим този свят! 

Гаранция: 2 години. Възможност за удължаване.


                           Спецификации

Мощност22 kW
Сила на тока32 А
ИзходSchuko Type 2 / Тип 2
Вход380 V +/- 20 V AC (3-фазен), 32 A (макс.), 50 Hz
Защита от прегряванеДа
ЦвятЧерен
Гаранция24 месеца
ПроизводителGreen Cell
Работна температура-40 - 55 ° C
ДисплейLCD
Допълнителни функции:IP66
Защита от пренапрежениеДа

Станцията за зареждане на електрически автомобили Wallbox GC EV PowerBox е усъвършенствано решение за зареждане, пригодено за електрически превозни средства (EV) и Plug-in хибриди (PHEV). С капацитет за зареждане от 22 киловата (kW), тя предлага бързо и ефективно зареждане, идеално както за домашна, така и за обществена зарядна инфраструктура.

Съвместимост с повечето EV и PHEV, налични на пазара

Една от многото забележителни характеристики на станцията е наличието на кабел тип 2, съвместим с повечето EV и PHEV, налични на пазара. 5-метровата дължина на кабела осигурява гъвкавост и удобство по време на процеса на зареждане, позволявайки на потребителите да достигнат удобно до превозните си средства без никакви проблеми.

Wallbox GC EV PowerBox е проектирана с мисъл за удобството на потребителя. Нейният интуитивен интерфейс и лесна работа я правят достъпна за широк кръг потребители, включително собственици на лични електромобили и оператори на търговски станции за зареждане. Потребителският интерфейс включва екран за наблюдение на състоянието на зареждане и опции за регулиране на настройките.

Подходяща за plug-in хибриди

Тази зарядна станция е особено подходяща за plug-in хибриди, тъй като предлага надеждно и ефективно решение за зареждане на тези превозни средства. Plug-in хибридите често имат по-малък капацитет на батерията в сравнение с изцяло електрическите превозни средства, което прави бързото зареждане още по-решаващо за максимизиране на техния пробег.

Капацитетът за зареждане от 22kW гарантира, че превозните средства могат да се зареждат бързо, което свежда до минимум времето за престой и позволява на шофьорите да се върнат на пътя с минимално забавяне. Това е особено полезно за търговски приложения, като управление на автопаркове или обществени зарядни станции, където бързият оборот е от съществено значение.

Освен това Wallbox GC EV PowerBox е проектирана с идеята за безопасност и надеждност. Производителят е включил функции като защита от свръхток, защита от пренапрежение и наблюдение на температурата, за да се осигурят безопасни операции по зареждане. Функциите за безопасност осигуряват увереност на потребителите, че техните превозни средства се зареждат сигурно и безопасно.