Категории
Зарядна станция за електромобили - ECOLINE - SOLA-AC-22-E

Зарядна станция за електромобили - ECOLINE - SOLA-AC-22-E

Производител:SOLA
Модел: SOLA-AC-22-E
В наличност
 • 5,685.00лв.

Доставката до всяка точка на България.
Опция преглед и тест.
Срок за доставка от 1 до 3 работни дни след обработване на поръчката.
Монтаж
Сервиз
 • Експресна доставка
 • 100% Гарантирано Качество
 • Безплатна Консултация
 • Лесно Пазаруване

Самостоятелно, свободно стоящо зарядно устройство за електрически автомобили, от ECOLINE серията на SOLA, модел AC-22-E позволяващо AC зареждане.

Мощност до 22kW / 3F, контакт тип 2, 7” дисплей, главен прекъсвач, място за OSD измервателна система, RCD тип B, MCB 4P B32A, температурен контролер, RS485 Modbus, OCPP 1.6 LTE модем, True RMS. Освен това, в допълнение към стандартните предпазители, се използват интелигентна защита срещу напрежение, свръхток и RCD B. 

Версия (T2 + T2 + K + D): оборудвана с 2x T2 кабел вместо единичен гнездо, 7” дисплей, OCPP 1.6 пакет  (модем, централен комуникационен контролер, SIM карта от страната на оператора).Характеристики:

 • Входно напрежение/изходно напрежение:  400V
 • Максимална мощност:  22 kW
 • Тип захранване:  трифазен променлив ток
 • Изходна честота: 50Hz (± Hz)
 • Вид на монтаж:  Свободно стояща
 • Тип захранване:  1 x Тип2
 • Клас на защита: IP54 / IK10
 • Работен температурен диапазон: -25°C до +50°C
 • Общи размери: 1578 x 375 x 225 мм
 • Тегло: <50 кг 
 • Гаранционен срок: 5 години

**В допълнение към стандартните предпазители, устройството използва интелигентна защита срещу напрежение, свръхток и RCD, така че автоматично се изключва при откриване на неправилно напрежение или ток и автоматично се включва, когато се върне към нормалното, без допълнителна нужда за намеса от потребителя.

Зарядната станция ECOLINE SOLA-AC-22-E е усъвършенствано решение за зареждане, отговарящо на нарастващото търсене на инфраструктура за електрически превозни средства (EV). Проектирана да се интегрира безпроблемно както в жилищна, така и в търговска среда, тази станция предлага разширени функции за ефективно и удобно зареждане на електромобили.

Съвместима с болшинството EV

SOLA-AC-22-E е проектиранa да предоставя надеждни и високопроизводителни възможности за зареждане. Нейната съвместимост с различни електрически превозни средства гарантира гъвкавост и достъпност за собствениците на EV. Функционалността за зареждане с променлив ток на станцията позволява гъвкави опции за зареждане, адаптирани към различни нива на мощност, за да отговарят на различни нужди за зареждане.

Забележителна характеристика на SOLA-AC-22-E е акцентът върху устойчивостта. Тъй като светът преминава към по-екологични транспортни решения, тази станция за зареждане се съгласува с екологичните инициативи, използвайки слънчева енергия.

По този начин станцията намалява зависимостта от традиционни енергийни източници, минимизира въглеродните емисии и допринася за по-чиста околна среда. Тази интеграция на възобновяема енергия в зарядните станции подчертава ангажимента към устойчивост и насърчаване на екологични практики в транспорта.

Удобство и безопасност за потребителите

Наред с ползите за околната среда, SOLA-AC-22-E дава приоритет и на удобството и безопасността на потребителите. Благодарение на удобни за потребителя интерфейси и интуитивни контроли, собствениците на EV могат лесно да инициират и наблюдават своите сесии за зареждане.

Функции за безопасност като защита от свръхток и откриване на заземяване гарантират надеждността и сигурността на процеса на зареждане, осигурявайки нужното спокойствие.Освен това зарядната станция предлага опции за свързаност за подобрена функционалност.

Интегрирането с интелигентни мрежови технологии позволява на потребителите да оптимизират графиците за зареждане въз основа на цените на електроенергията и условията на мрежата. Тази свързаност също така улеснява отдалеченото наблюдение и управление, давайки възможност на операторите да наблюдават ефективно множество зарядни станции от централизирана платформа.

Дизайнът на SOLA-AC-22-E залага на издръжливостта и дълголетието, чрез здрава конструкция, изградена да издържа на външна среда и честа употреба. Нейната елегантна и модерна естетика допълва различни архитектурни стилове, превръщайки я привлекателно допълнение към всяка жилищна и търговска среда.