Категории
Бърза зарядна станция за електромобили SOLA-AC/DC - (1xCHADEMO - 40 kW, 1xCSS Combo2 - 80 kW)

Бърза зарядна станция за електромобили SOLA-AC/DC - (1xCHADEMO - 40 kW, 1xCSS Combo2 - 80 kW)

Производител:SOLA
Модел: SOLA-AC / DC-120-T2С + CH + ССS_80-KID10 (H)
В наличност
  • 86,560.00лв.

Доставката до всяка точка на България.
Опция преглед и тест.
Срок за доставка от 1 до 3 работни дни след обработване на поръчката.
Монтаж
Сервиз
  • Експресна доставка
  • 100% Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Станцията за бързо зареждане с постоянен ток с опция за странично зареждане с променлив ток позволява зареждането на всички видове електрически превозни средства и хибриди с възможност за зареждане.

Входове:

- 1xCHADEMO– 40 kW, 1xCSS Combo2 - 80 kW; (работи последователно)

- 1x кабел тип 2 - 22 kW (върви паралелно);  

- Базирана на инвертор Huawei.Характеристики:

- свободно стояща инсталация

- възможност за регулиране на максималната мощност на зареждане чрез потребителския интерфейс

- метален вандалоустойчив корпус IK10 - едновременно зареждане на два автомобила. (Първият от страната на постоянен ток DC, а вторият от страната на променлив ток AC)

- комплекта включва кабели с дължина до 4,8 метра за всеки вход

- три начина за достъп: чрез потребителски интерфейс, чрез RFID, дистанционно чрез приложението на оператора на станцията

- интеграция с всички пазарни оператори, пълна поддръжка на протокола OCPP 1.6 (4G / WiFi / LAN).

- 10 инчов информационен дисплей

- брандиране на корпуса - цвят (по RAL палитра) и осветено лого на клиента върху корпуса и горната част (лазерно изрязване + подсветка), интерфейс на дисплея в брандиране на клиента

- По желание на клиента е възможно персонализиране на повече компоненти.

Производство - Полша

Всички предлагани зарядни станции са оборудвани с необходимия софтуер с поддръжка на международния OCPP протокол, който ви позволява да управлявате зарядните станции. Те могат да бъдат интегрирани със специален софтуер, което позволява допълнителен доход от процеса на зареждане. За да направите това, свържете станцията за зареждане към интернет чрез LAN или GSM кабел. Възможно е също така да се осигури комуникация на зарядната станция със специален клиентски софтуер чрез RS485 Modbus. 

Afore е готов да ви помогне да свържете вашата зарядна станция към необходимата платформа и да зададете всички параметри на организацията на платено зареждане на електрически превозни средства. Ако имате въпроси, ние сме на ваше разположение.

Срок на доставка: до 4 месеца.

Гаранционни задължения: за зарядни станции - 5 години от датата на доставка на уреда.

Станцията за бързо зареждане на електрически превозни средства SOLA е авангардно инфраструктурно решение, предназначено да отговори на нарастващото търсене на възможност за ефективно и бързо зареждане на електрически превозни средства (EV). Със своята двойна съвместимост, поддържаща стандартите CHAdeMO и CCS Combo2, моделът е достъпен за широка гама електрически превозни средства, осигурявайки гъвкавост и удобство за водачите.

Бързо зареждане, което значително намалява времето, необходимо за презареждане на EV батерии

Най-важната характеристика на зарядната станция Sola AC/DC е нейната двойна мощност: 40 kW за CHAdeMO и 80 kW за CCS Combo2.Тя осигурява бързо зареждане, намалявайки значително времето за презареждане на EV батерии в сравнение с традиционните методи за зареждане.

Мощността от 80 kW за CCS Combo2 е особено забележителна, тъй като позволява още по-бързи скорости на зареждане, идеални за водачите на EV, които се нуждаят от спешно презареждане, когато са на път.

Дизайнът на станцията акцентира върху удобството и достъпността на потребителите. Съоръжението разполага с интуитивен потребителски интерфейс и системи за достъп, позволяващи на собствениците на електромобили лесно да инициират и плащат за зарядните си сесии. Освен това, този клас станции са оборудвани с удобства като осветление и светещи табели за подобрена видимост и използваемост, особено на открито.

Адаптивна към различни местоположения и приложения

Мащабируемостта на инфраструктурата за зареждане я прави адаптивна към различни местоположения и приложения. Независимо дали са инсталирани покрай магистрали, в градски райони или в търговски обекти, тези станции могат да посрещнат различни нужди за зареждане и да подкрепят все по-широкото навлизане на електрически превозни средства по пътищата на страната ни.

По отношение на технологичните характеристики станцията SOLA-AC/DC включва усъвършенствани механизми за безопасност за защита както на превозното средство, така и на оборудването за зареждане от потенциални опасности като презареждане или електрически повреди. Опция за дистанционно наблюдение също може да бъде включена, за да се даде възможност за наблюдение в реално време на работата на станцията и нуждите от поддръжка.