Категории

Соларни панели на палет

31 бр. Фотоволтаичен соларен панел Canadian Solar 650W Неналичен
31 бр. Фотоволтаични соларни панели Canadian Solar 590W Неналичен
31 бр. Фотоволтаични соларни панели Longi Solar 455W Неналичен

Нашият сайт ви дава възможност да закупите голямо количество соларни панели на палет. Палетите представляват опаковка от 31 броя фотоволтаични модули от различен тип и производител. Палетната форма включва продукти с различна мощност на утвърдени производители като: Canadian Solar, Longi Solar и Spolar PV.

Защо покупката „на едро” е по-разумно решение?

Слънчевите панели преминават дълъг многоетапен производствен процес, отнемащ време и суровини, докато бъдат готови за продажба. Соларните системи представляват глобализирана индустрия, но все още по-голямата част от производството се извършва в Източна и Югоизточна Азия. Същевременно най-големият дял от крайните потребители са географски отдалечени от произхода на производство, така че ценната стока също трябва да се достави на дълги разстояния през океана.

Тъй като PV модулите са продукт с висока цена, важен, но често пренебрегван аспект е тяхното правилно, безопасно и ефективно опаковане и транспортиране. Доставката на счупени, напукани, деформирани или надраскани вследствие на неправилно опаковане панели е не просто неприятно, а финансово нерентабилно.

След като панелите са напуснали завода в добро състояние, но са повредени по пътя, исковете и спорове за компенсации стават изключително сложни. Ние, както и много от нашите клиенти, намираме за по-разумна покупката на соларни модули на палет. При тях са стриктно спазени всички изисквания за опаковане, което защитава продукта от повреждане.

Как са опакованите панелите в палети?

Палетите, в които са подредени панелите, отговарят като размер и тип на конструкцията на съхраняваната стока. Модулите са разположени хоризонтално или вертикално в картонена кутия, като между всеки модул са поставени разграничители. В четирите ъгъла на всеки модулен стек се добавят допълнителни защити.

В някои случаи модулите могат да бъдат опаковани индивидуално в картонени кутии, след което биват поставени в голяма транспортна кутия – Master Box. В последния етап, кутията, поставена върху палет, се запечатва и обвива във фолио. На преместване по време на транспорта подлежи единствено палетната конструкция, така че вашите соларни панели да преминат океана, без да бъдат повредени.