Категории
Монокристален соларен панел AKCOME 415W – Half-Cut – Black Frame

Монокристален соларен панел AKCOME 415W – Half-Cut – Black Frame

Производител:AKCOME
Модел: AKCOME 415W - Black
В наличност
  • 196.00лв.

Доставката до всяка точка на България.
Опция преглед и тест.
Срок за доставка от 1 до 3 работни дни след обработване на поръчката.
Монтаж
Сервиз
  • Експресна доставка
  • 100% Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Монокристален соларен панел AKCOME 415W – Half-Cut – Black Frame
Bloomberg Tier 1

Akcome има повече от 3500 служители с търговски и сервизни мрежи, покриващи повече от 80 страни и региони по целия свят. През последните седемнадесет години AKCOME получи повече от 300 технически патента и близо 400 добре известни отличия в страната и чужбина по силата на отличното си качество и пазарна репутация. 


Съобразявайки се с итеративното надграждане на фотоволтаичната технология, AKCOME активно създава модел за бизнес развитие с двойно задвижване с ядрото на производството на нова енергия и нови енергийни услуги, изцяло ангажирани с услугата за експлоатация през целия жизнен цикъл на високоефективни слънчеви клетки, модули и мощност станции. Akcome се концентрира върху надграждането и прилагането на технологията HJT за насърчаване на достъпна нова енергия в полза на света.    

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:
Дължина: 1722 мм
Ширина: 1134 мм
Височина: 30 мм Тегло: 21.5 кг 


Продуктова гаранция: 15 години 


Линейна гаранция: 25 години

ЛИСТ С ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ


Предлагаме ви монокристален соларен панел AKCOME с мощност 415 W с Half-Cut дизайн и черна рамка. Това е високоефективен соларен модул, предназначен за домашни и комерсиални слънчеви енергийни системи. Монокристалните PV панели на марката са известни със своята превъзходна ефективност и издръжливост, което ги прави популярен избор на пазара на възобновяема енергия.

Основни характеристики

„415W“ в наименованието на продукта показва изходната му мощност, измерена във ватове. Панелите с по-висока мощност обикновено са по-ефективни при преобразуването на слънчевата светлина в електричество, което означава, че могат да генерират повече енергия в дадено пространство. Мощността от 415 W на панела AKCOME показва, че той е способен да произвежда значително количество електроенергия при оптимални условия на слънчева светлина.

Дизайнът "Half-Cut" се отнася до факта, че традиционните слънчеви клетки в панела са физически наполовина. Тази функция на дизайна може да подобри цялостната производителност на панела чрез намаляване на резистивните загуби и подобряване на устойчивостта на модула към засенчване. Наполовина изрязаните клетки също така допринасят за по-добро управление на температурата, което води до повишен добив на енергия.

Черната рамка не само осигурява естетическа привлекателност на модула, но също така изпълнява и функционална роля. Черният цвят абсорбира повече слънчева светлина, като по този начин помага за максимално усвояване на енергията от слънчевата светлина. Освен това рамката осигурява структурна опора и защита на соларните клетки, допринасяйки за дълголетието и издръжливостта на панела при различни метеорологични условия.

Ефективност, съчетана с привлекателен външен вид

Монокристалният соларен панел AKCOME 415W  съчетава висока ефективност, напреднала технология и привлекателен външен вид. Той представлява модерно и рентабилно решение за всички наши клиенти, които планират да използват слънчевата енергия за жилищни или търговски приложения, допринасяйки за по-чисто и по-устойчиво енергийно бъдеще.

От практическа гледна точка, панелът с мощност 415 W ще бъде надежден избор за хората, които искат да увеличат максимално изходната мощност в ограничено пространство, например покрив.

Важно е да вземете предвид фактори като климатичните условия в региона, наличното пространство и бюджета, когато избирате соларни панели. Освен това консултацията със специалист по слънчева енергия може да предостави персонализиран съвет въз основа на конкретни енергийни нужди и цели.