Категории
Монокристален фотоволтаичен панел Jinko 470W - N-Type

Монокристален фотоволтаичен панел Jinko 470W - N-Type

Производител:Jinko
Модел: Jinko 470W - N-Type
В наличност
  • 270.00лв. 420.00лв.   -36%

Доставката до всяка точка на България.
Опция преглед и тест.
Срок за доставка от 1 до 3 работни дни след обработване на поръчката.
Монтаж
Сервиз
  • Експресна доставка
  • 100% Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Монокристален соларен панел Jinko 470W - N-Type

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ:

TR технология + Half Cell : TR технологията с Half Cell има за цел да елиминира празнината в клетката, за да увеличи ефективността на модула (двулицев до 20,43%).
9BB вместо 5BB : 9BB технологията намалява разстоянието между шините и линията на пръстовата мрежа, което е от полза за увеличаване на мощността.
По-висок добив на енергия през целия живот : 2,5 % влошаване през първата година, 0,55% линейно влошаване
Най-добра гаранция : 12 години гаранция за продукта, 30 години гаранция за линейно захранване.
Ефективно избягвайте риска от , пукнатини и счупвания : 9BB технологията, използваща кръгла лента, която може ефективно да избегне риска от пукнатини и счупвания.

Видеоклип:Информационен лист

Мощност
470W
Цвят На Рамката
Черен
Гаранция
12 Години
Размери
2182×1029×35mm
Тегло
25 KG
Ефективност
20.93%

ФАЙЛОВЕ:

Лист с данни

Лист с данни Tiger 78TR 460-480 Watt

Изтегляне (1,1 млн.)

Ограничена гаранция

Глобална ограничена гаранция Jinko Solar


Ръководство за работа с модули

Ръководство за работа със соларен модул Jinko

Изтегляне (625.5k)

Декларация за съответствие

CE декларация за съответствие Jinko Solar

Изтегляне (3,67M)

Атестация за съответствие

Jinko Solar Атестация за съответствие Единично стъкло за сол и прах

Изтегляне (387,83k)

Ръководство за монтаж

Jinko Solar Ръководство за инсталиране Единично стъкло

Изтегляне (1,31M)

Лист с данни

Лист с данни Tiger 78TR 460-480 Watt

При нас на много изгодна цена можете да закупите Монокристален фотоволтаичен панел Jinko 470W - N-Type. Тъй като 470 вата са значителен капацитет за производство на електроенергия, това предполага, че този тип панели са подходящи за приложения, където се изисква по-висока изходна мощност, което потенциално ги прави подходящи за жилищни, търговски и комунални инсталации.

JinkoSolar е един от водещите производители на соларни панели в световен мащаб, известен с производството на висококачествени фотоволтаични продукти. Монокристалните панели на марката са признати за тяхната ефективност и елегантен дизайн. Монокристалните им клетки са направени от единична кристална структура, предлагаща по-висока ефективност в сравнение с други видове соларни клетки.

Предимства на N-Type соларните клетки

N-тип монокристалните клетки използват различен допинг материал (фосфор) от отрицателната страна на слънчевата клетка, което подобрява тяхната производителност по отношение на ефективност и температурна толерантност. Соларните клетки N-тип са известни с по-добрата подвижност на електроните и по-ниските скорости на рекомбинация, което води до по-висока ефективност на преобразуване на слънчевата енергия в електрическа.

"N-тип" се отнася до един от двата основни вида полупроводникови материали, използвани в производството на фотоволтаични клетки. Другият тип се нарича "P-тип." Тези термини са свързани с легирането на полупроводниковия материал, което включва въвеждане на примеси за промяна на неговите електрически свойства.

В полупроводник от N-тип преобладаващите носители на заряд са електроните. Това се постига чрез въвеждане на елементи от група V на периодичната таблица, като фосфор, в кристалната решетка на полупроводниковия материал (обикновено силиций). Добавянето на тези елементи създава допълнителни свободни електрони, които са отрицателно заредени.

В соларната клетка полупроводниците N-тип и P-тип се използват заедно за създаване на p-n преход. Интерфейсът между материалите от N-тип и P-тип е от решаващо значение за функционирането на соларната клетка. Когато фотони (светлинни частици) ударят соларната клетка, те могат да създадат двойки електрон-дупка в полупроводниковия материал. След това електрическото поле в p-n прехода разделя тези заряди, създавайки поток от електрически ток, който може да се използва като електричество.