Категории
Литиева батерия Pytes 5.12 kWh LifePo4 - BMS

Литиева батерия Pytes 5.12 kWh LifePo4 - BMS

Производител:Pytes
Модел: Pytes 5.12 kwh
В наличност
  • 3,300.00лв. 4,280.00лв.   -23%

Доставката до всяка точка на България.
Опция преглед и тест.
Срок за доставка от 1 до 3 работни дни след обработване на поръчката.
Монтаж
Сервиз
  • Експресна доставка
  • 100% Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Afore България представя: Литиева батерия Pytes 5.12kWh LifePo4 - BMS

Официален вносител на марката

Списък на съвместими инвертори - PDF

Съхранявайте излишната енергия, генерирана от слънчевите панели, и я използвайте, когато е необходимо.

Осигурете аварийно захранване по време на прекъсвания на мрежата.

Зареждайте батерията по време на непиковия период и разреждайте батерията по време на пиковия период.

Измервайте, наблюдавайте и управлявайте системата в реално време. Увеличете максимално живота на системата чрез интелигентни алгоритми.

Литиева Батерия Pytes 5.12 KWh LifePo4 - BMS

Литиева Батерия Pytes 5.12 KWh LifePo4 - BMS спецификации

За Pytes:

Създадена в Шанхай през октомври 2001 г., PYTES стартира своя бизнес. С годините на динамично развитие, PYTES създаде няколко производствени бази и търговски центрове в страната в Шанхай, Шандонг, Дзянсу и в чужбина във Виетнам, САЩ и Холандия, покривайки множество области, включително система за съхранение на слънчева енергия, пакети за двуколесни, цилиндрични батерии, и други свързани с батериите изследвания, проектиране, производство, продажби и обслужване.

PYTES в момента има общи активи над 155 милиона щатски долара, 110 000 квадратни метра площ на завода и 300 служители. Приходите от продажби на корпорацията продължават да растат и достигат 150 милиона долара през 2020 г. PYTES последователно се стреми да бъде експерт по батерии в индустрията и да допринесе за обществото с непрекъсната бизнес операция.

Базирайки се на философията на компанията „Фокус, иновации, прагматизъм, сътрудничество“, PYTES се стреми да бъде водеща марка акумулатори, като предлага висококачествени продукти, които отговарят на пазара и изискванията на клиентите, и предоставя на клиентите по целия свят модерна зелена енергия решения.

Принцип на работа на литиевите батерии за соларни системи

Преди да закупите литиева батерия Pytes 5.12 kWh LifePo4 – BM, може да ви бъде полезно да се запознаете с устройството и принципа на работа на този тип акумулатори. Принципът на работа на въпросния вид устройства е базиран на взаимодействието на литиеви йони с метални молекули, които са допълнителни компоненти.

Литиевите батерии имат възможност за бързо зареждане, като същевременно имат голям обем на капацитета. Батериите от този тип са устройства с малък размер и ниско тегло. Тези батерии работят с тесен диапазон от напрежение. Един от основните недостатъци на устройствата е постепенното намаляване на обема на контейнера, което не зависи от спазването на правилата за работа.

Какво се подобри в Lifepo4 батериите?

Идеалната батерия като източник на съхранение на енергия трябва да отговаря на три ключови параметъра: ниска цена, издръжливост и висока енергийна плътност. Изследователят от Тексаския университет Джон Гуденафон предложи през 1996 г. използването на литиево-железен фосфат като катод за литиеви батерии.

Тестовете показват, че литиево-железният фосфат, който е сравнително евтин за производство, има висока термична стабилност, добра производителност и минимално ниво на токсичност. Проблемът с ниската електрическа проводимост беше решен чрез покриване на частиците Lifepo4 със слой от проводими материали (алуминий, манган или титан).

Впоследствие технологията за производство на литиево-железни фосфатни батерии е разработена от група учени от Масачузетския технологичен институт, ръководени от професор Jiang Ye-Ming. Принципът на работа на батериите Lifepo4 SA150 12.8V 50A и Lifepo4 SA180 12.8V 100A се основава на взаимодействието на литиев ферум фосфат с въглерод, което позволява постигане на висока енергийна плътност.

Литиевата батерия Lifepo4 издържа до 7000 цикъла на заряд/разряд, поддържайки стабилно разрядно напрежение. По време на разреждане батерията поддържа стабилно номиналното напрежение, посочено в техническите спецификации. Батерия, която е 60% разредена, ще има същото напрежение като напълно заредена. След като батерията се разреди, напрежението рязко пада.