Категории
Литиева батерия Pytes 2.40kWh LifePo4 - BMS

Литиева батерия Pytes 2.40kWh LifePo4 - BMS

Производител:Pytes
Модел: Pytes 2.40 kwh
Наличност: Разпродаден
  • 2,400.00лв.

Доставката до всяка точка на България.
Опция преглед и тест.
Срок за доставка от 1 до 3 работни дни след обработване на поръчката.
Монтаж
Сервиз
  • Експресна доставка
  • 100% Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Afore България представя: Литиева батерия Pytes 2.40kWh LifePo4 - BMS.

Литиева батерия Pytes 2.40kWh LifePo4 - BMS

Официален вносител на марката

Списък на съвместими инвертори - PDF

Съхранявайте излишната енергия, генерирана от слънчевите панели, и я използвайте, когато е необходимо.

Осигурете аварийно захранване по време на прекъсвания на мрежата.

Зареждайте батерията по време на непиковия период и разреждайте батерията по време на пиковия период.

Измервайте, наблюдавайте и управлявайте системата в реално време. Увеличете максимално живота на системата чрез интелигентни алгоритми.

За Pytes:

Създадена в Шанхай през октомври 2001 г., PYTES стартира своя бизнес. С годините на динамично развитие, PYTES създаде няколко производствени бази и търговски центрове в страната в Шанхай, Шандонг, Дзянсу и в чужбина във Виетнам, САЩ и Холандия, покривайки множество области, включително система за съхранение на слънчева енергия, пакети за двуколесни, цилиндрични батерии, и други свързани с батериите изследвания, проектиране, производство, продажби и обслужване. PYTES в момента има общи активи над 155 милиона щатски долара, 110 000 квадратни метра площ на завода и 300 служители. Приходите от продажби на корпорацията продължават да растат и достигат 150 милиона долара през 2020 г. PYTES последователно се стреми да бъде експерт по батерии в индустрията и да допринесе за обществото с непрекъсната бизнес операция. Базирайки се на философията на компанията „Фокус, иновации, прагматизъм, сътрудничество“, PYTES се стреми да бъде водеща марка акумулатори, като предлага висококачествени продукти, които отговарят на пазара и изискванията на клиентите, и предоставя на клиентите по целия свят модерна зелена енергия решения.


Литиево-йонните LiFePO4 батерии са известни със своята висока енергийна плътност, по-дълъг живот на цикъла и подобрени функции за безопасност в сравнение с други литиево-йонни батерии. Предлагаме ви една усъвършенствана технология на Pytes, разработена за съхранение на излишната енергия, генерирана от соларните панели. Тя позволява също да измервате, наблюдавате и управлявате своята соларна система в реално време.

Характеристики и функционалност

Литиевите батерии LiFePO4 с марка Pytes са проектирани да се използват в различни приложения – предимно в системи за възобновяема енергия, електрически превозни средства и преносима електроника. Те са модифицирани под формата на компактен и лесен за инсталиране високопроизводителен батериен пакет.

Системата за управление на батерията (BMS) е критичен компонент в литиево-йонните батерии, включително LiFePO4 батериите. BMS наблюдава и управлява процесите на зареждане и разреждане, за да гарантира, че батерията работи в безопасни граници. Тя помага за предотвратяване на презареждане, прекомерно разреждане и поддържа балансирано напрежение на клетката.

Когато обмисляте покупката на LiFePO4 батерия като Pytes 2,40kWh, ключовите фактори за оценка включват нейния енергиен капацитет (2,40 kWh в този случай), напрежение, живот на цикъла, характеристики на зареждане и разреждане, тегло, размери и всякакви допълнителни характеристики като вградени в механизми за безопасност или комуникационни интерфейси.

Защо LifePo4 литиевата батерия е добро решение за съхранение на слънчева енергия?

LiFePO4 (литиево-железен фосфат) батериите са предпочитани за съхранение на енергия в соларни системи поради техните уникални характеристики. Те предлагат висока енергийна плътност, което позволява ефективно съхранение на произведената електроенергия в компактно пространство.

Батериите LiFePO4 имат по-дълъг жизнен цикъл в сравнение с традиционните оловно-киселинни батерии, което ги прави по-издръжливи и рентабилни в дългосрочен план. Те могат да се похвалят със стабилна химия, намалявайки риска от термично изтичане. По този начин са по-безопасно решение за използване в затворени пространства.

Освен това LiFePO4 батериите имат широк работен температурен диапазон, което ги прави подходящи за различни условия на околната среда, често срещани в слънчевите инсталации. Като цяло комбинацията от производителност, дълголетие, безопасност и гъвкавост прави LiFePO4 батериите отличен избор за съхранение на енергия, генерирана от възобновяеми източници.