Категории
Литиева батерия Felicity Solar 5.12 kWh LifePo4 - High voltage

Литиева батерия Felicity Solar 5.12 kWh LifePo4 - High voltage

Производител:Felicity Solar
Модел: 5.12 kWh High voltage LifePo4
В наличност
  • 5,500.00лв.

Доставката до всяка точка на България.
Опция преглед и тест.
Срок за доставка от 1 до 3 работни дни след обработване на поръчката.
Монтаж
Сервиз
  • Експресна доставка
  • 100% Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно ПазаруванеЛитиева батерия Felicity Solar 5.12 kWh LifePo4 - High voltage


Официален вносител на марката!


Характеристики:


  • Лесен за инсталиране дизйан, който може да се стифира
  • Вградена система за управление на батерията (BMS)
  • Връзка за свързване (Plug-in)
  • Степен на защита IP65
  • Поддръжка, свързана паралелно за разширение


Технически данни - DatasheetТехнически данни


Модул на батериятаHVC-BMU (5.12kwh,102.4V,49kg)
Брой модули1
Обща енергия5.12KWh
Използваема енергия4.6KWh
Номинално напрежение102.4V
Макс. напрежение на зареждане115.2V
Макс. ток на зареждане25A
ВръзкаCAN,RS485
Степен на защита на корпусаIP65
Диапазон на работната температура-10 ~ 50℃
Жизнен цикъл>6,000
Тегло60 кг
Размер (ШxВxД)600х365х410mm
Гаранция10 години


 
Списък със съвместими инвертори


Литиевата батерия Felicity Solar 5,12 kWh LifePo4 е показател за значителния напредък в технологията за съхранение на зелена енергия, предлагаща множество предимства както за жилищни, така и за комерсиални PV инсталации. Представлявайки конфигурация с високо напрежение, тя е проектирана да се справя ефективно със значителни енергийни натоварвания, което я прави идеална за системи, изискващи стабилни решения за съхранение на енергия.

Предимства на LiFePo4 химията

Сред най-важните характеристики на тази батерия е използването на химия от литиево-железен фосфат (LiFePo4).Този тип батерии са известни със своята изключителна безопасност, дълъг живот и термична стабилност.В сравнение с традиционните оловно-киселинни батерии, LiFePo4 батериите имат значително по-дълъг жизнен цикъл, често надхвърлящ 2000 цикъла.

Функцията за високо напрежение позволява на тази батерия да се интегрира безпроблемно с модерни слънчеви инвертори и системи за управление на енергията, за да оптимизира ефективността на соларните енергийни инсталации. Plug-in връзката опростява инсталирането и го прави възможно дори за хора с ограничен технически опит.

Друг критичен аспект на батерията Felicity Solar 5,12 kWh е степента на защита IP65. Класът IP65 показва, че корпусът на батерията е прахоустойчив и защитен срещу водни пръски от всяка посока. Това ниво на защита е особено важно при външни инсталации, където батерията може да бъде изложена на тежки метеорологични условия. Здравият корпус гарантира, че вътрешните компоненти са защитени срещу проникване на прах, отломки и вода, което безспорно повишава надеждността и издръжливостта на батерията.

Висок капацитет на съхранение

По отношение на потенциала за съхранение на енергия, капацитетът на тази батерия от 5,12 kWh осигурява значително количество мощност, достатъчно за поддържане на основните енергийни нужди на домакинствата и малкия бизнес.

Този капацитет е идеален за съхраняване на излишната слънчева енергия, генерирана през деня, за използване през нощта или по време на прекъсване на електрозахранването, като по този начин увеличава енергийния потенциал на системата и намалява зависимостта от мрежата. Като цяло, разширената функционалност и здравия дизайн правят батерията Felicity Solar 5.12 kWh LifePo4 ценен актив за собствениците на фотоволтаични системи.