Категории
Литиева батерия Felicity Solar 12.5 kWh LifePo4 - Low voltage

Литиева батерия Felicity Solar 12.5 kWh LifePo4 - Low voltage

Производител:Felicity Solar
Модел: Felicity Solar 12.5 kWh LPBF48250 LifePo4
В наличност
  • 6,000.00лв.

Доставката до всяка точка на България.
Опция преглед и тест.
Срок за доставка от 1 до 3 работни дни след обработване на поръчката.
Монтаж
Сервиз
  • Експресна доставка
  • 100% Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Литиева батерия Felicity Solar 12.5 kWh LifePo4 - Low voltage

Официален вносител на марката!


Характеристики:


  • Мащабируема
  • Връзка CAN&RS485
  • Малка заета площ
  • Цикличен живот > 6000 пъти
  • Батерия LiFePO4Технически данни и инструкции за монтаж


Сертификати: LPBF48250 EN 61000 6 3,2 CE EMC Cret, LPBF48250 battery IEC62619, LPBF48250 battery UN38.3 MSDS, LPBF48250 battery EN62619


Технически данни


Модел                                                                                                                 
LPBF48250 
Използваема енергия12.5KWh
Капацитет250Ah
Номинално напрежение51.2V
Диапазон на напрежението48-57.6V
Максимална изходна мощност10KW
Препоръчителна изходна мощност6KW
Мащабируемост1~6 паралелно
ВръзкаCAN & RS485
Степен на защита на корпусаIP21
Диапазон на работната температураРазтоварване: -20 ~ 60 ℃, зареждане: 0 ~ +55 ℃
Жизнен цикъл≥6000
Брутно/нетно тегло177/154 кг
Размер (ШxВxД)615x350x955mm
Гаранция10 години


 

Литиевата батерия Felicity Solar 12.5 kWh LifePo4 е авангардно решение за съхранение на енергия, предназначено да отговори на изискванията на съвременните системи за възобновяема енергия. Със своята химия, базирана на литиево-железен фосфат (LiFePO4) тя предлага висока производителност, надеждност и безопасност, с което превъзхожда традиционните оловно-киселинни батерии.

Впечатляващ енергиен капацитет от 12,5 kWh

Сред забележителните характеристики на тази батерия трябва да посочим нейния впечатляващ енергиен капацитет от 12,5 kWh. Тя е подходяща за широк спектър от приложения - от домашни соларни инсталации до търговски и индустриални проекти. Големият капацитет гарантира на потребителите достъп до надеждно и постоянно захранване, дори в периоди на голямо потребление или когато възобновяемите енергийни източници не генерират електричество.

Нисковолтовият (low voltage) дизайн литиевата батерия Felicity повишава нейната безопасност и ефективност. Работейки при по-ниски напрежения, тя намалява риска от електрически аварии и увеличава живота на свързаното оборудване, за разлика от батериите с други химикали - литиево-йонни или оловно-киселинни. Това я прави идеален избор за използване в системи извън мрежата или свързани с мрежата, където безопасността и надеждността са от първостепенно значение.

Предимства на LiFePO4 химията

Използването на LiFePO4 химия носи няколко предимства спрямо другите видове литиево-йонни батерии. LiFePO4 батериите са известни със своя изключителен цикъл на живот, което означава, че могат да издържат на голям брой цикли на зареждане-разреждане, без да изпитват значителна амортизация. Това означава по-дълъг живот на батерията, което в крайна сметка намалява разходите за поддръжка и повишава цялостната надеждност на системата.

Друго предимство на LiFePO4 химията е присъщата ѝ термична стабилност. За разлика от други литиево-йонни химикали, които са склонни към термично изпускане и прегряване, LiFePO4 батериите са много по-безопасни и по-малко податливи на топлинни  въздействия. Това допълнително повишава безопасността на батерията, давайки спокойствие на потребителите, че тяхната система за съхранение на енергия е надеждна и сигурна.

Литиевата батерия Felicity Solar е проектирана с идеята за лекота на инсталиране и поддръжка. Нейният модулен дизайн позволява гъвкава конфигурация и мащабируемост, предлагайки възможност на потребителите да персонализират своята система за съхранение на енергия според своите специфични изисквания.