Категории
Литиева батерия Felicity Solar 10.24 kWh LifePo4 - High voltage

Литиева батерия Felicity Solar 10.24 kWh LifePo4 - High voltage

Производител:Felicity Solar
Модел: 10.24 kWh High voltage LifePo4
В наличност
  • 8,880.00лв.

Доставката до всяка точка на България.
Опция преглед и тест.
Срок за доставка от 1 до 3 работни дни след обработване на поръчката.
Монтаж
Сервиз
  • Експресна доставка
  • 100% Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване


Литиева батерия Felicity Solar 10.24 kWh LifePo4 - High voltage


Официален вносител на марката!


Характеристики:


  • Лесен за инсталиране дизйан, който може да се стифира
  • Вградена система за управление на батерията (BMS)
  • Връзка за свързване (Plug-in)
  • Степен на защита IP65
  • Поддръжка, свързана паралелно за разширение


Технически данни - Datasheet


Технически данни


Модул на батериятаHVC-BMU (5.12kwh,102.4V,49kg)
Брой модули2
Обща енергия10.24KWh
Използваема енергия9.2KWh
Номинално напрежение204.8V
Макс. напрежение на зареждане230.4V
Макс. ток на зареждане25A
ВръзкаCAN,RS485
Степен на защита на корпусаIP65
Диапазон на работната температура-10 ~ 50℃
Жизнен цикъл>6,000
Тегло1


 
Списък със съвместими инвертори


Литиевата батерия Felicity 10,24 kWh LifePo4 е авангардно решение, предназначено да осигури надеждно съхранение на енергия за жилищни, търговски и индустриални приложения. С капацитет от 10,24 киловатчаса (kWh), тази система от батерии предлага значителни възможности за съхранение, позволявайки на потребителите да използват ефективно соларната си система и да управляват потреблението на енергия.

Висока енергийна плътност, дълъг живот на цикъла и повишена безопасност

Една от ключовите характеристики на тази батерия е използването на литиево-железен фосфат (LiFePO4). LiFePO4 батериите са известни с високата си енергийна плътност, дълъг живот на цикъла и повишена безопасност в сравнение с други литиево-йонни химикали. Изборът на такава химия гарантира, че батерията Felicity Solar ще осигури постоянна производителност и издръжливост през целия си експлоатационен живот.

Високоволтовата конфигурация на батерията позволява ефективно преобразуване и съхранение на енергия. Работата при по-високо напрежение позволява да се съхранява повече енергия в рамките на същия физически отпечатък, оптимизирайки използването на пространството и намалявайки разходите за инсталиране. Освен това системите с по-високо напрежение често водят до по-ниски загуби при предаване, повишавайки общата енергийна ефективност.

Тази система от батерии е проектирана да издържа на изискванията на различни среди, включително екстремни температури и предизвикателни работни условия. Нейната здрава конструкция и усъвършенствано термично управление осигуряват надеждна работа дори в сурови климатични условия, което я прави подходяща както за вътрешни, така и за външни инсталации.

Повишена безопасност чрез активно управление на процесите

Освен всички изброени предимства, тази литиева батерия използва прецизна система за управление на батерията (BMS) за наблюдение и контрол на нейната работа. BMS повишава безопасността чрез активно управление на процесите на зареждане и разреждане, като предпазва от презареждане, прекомерно разреждане и късо съединение.

Освен това, „battery management system” предоставя възможност за дистанционно наблюдение и диагностика, позволявайки на потребителите да проследяват показателите за производителност и да оптимизират ефективността на системата.

Мащабируемостта на соларната литиева батерия Felicity я прави универсално решение за широк спектър от приложения. Независимо дали е разгърната като самостоятелна система за резервно захранване на жилища или интегрирана в по-големи фотоволтаични инсталации за търговска или промишлена употреба, тя може да се адаптира към различни енергийни изисквания и конфигурации.