Категории
Средна скоба за закрепване на соларни панели - Алуминиева

Средна скоба за закрепване на соларни панели - Алуминиева

Производител:Afore new energy
Модел: Sredna skoba
В наличност
  • 1.70лв.

Доставката до всяка точка на България.
Опция преглед и тест.
Срок за доставка от 1 до 3 работни дни след обработване на поръчката.
Монтаж
Сервиз
  • Експресна доставка
  • 100% Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Скобата се използва за монтиране на соларни панели. 

Тя фиксира соларните панели върху алуминиевите профили. Много е важно да се използват качествени крепежни елементи при инсталиране на фотоволтаичните панели. Ние продаваме само висококачествени продукти, произведени с модерни технологии за обработка и трайни материали.

 

Технически характеристики:

Дължина на скобата = 70 mm

Ширина на скобата = 30 mm

Височина на скобата = 13 mm

Дебелина на скобата = 3 mm

Разстояние между модулите = 20 mm

 

Дължината на винтовете за средните скоби се избира в зависимост от ширината на панелите:

БОГАТА ГАМА АКСЕСОАРИ ЗА МОНТАЖ НА PV ПАНЕЛИ

Основно правило при инсталирането на слънчеви панели е те да бъдат здраво и надеждно фиксирани върху рамката. Не забравяйте да оставите въздушна междина между покрива и акумулатора за вентилация. Нашият съвет е да не пестите пари, използвайки самоделни или неподходящи крепежи. Алуминиевите скоби не оставят ръжда по панелите - те трябва да бъдат не само ефективни, но и красиви.

Въпросът за инсталирането на слънчеви панели е много важен и отговорен, тъй като не само естетическият вид на инсталацията, но и безопасността, надеждността и издръжливостта на цялата система зависи от качеството на крепежните елементи и от качеството на самата инсталация.

В допълнение към основната си функция - да осигури надеждно фиксиране на соларните панели върху покрива и да издържа на трудни атмосферни условия, системата за закрепване гарантира необходимия просвет между равнината на покрива и самите панели за вентилация. Както знаем, при прегряване фотоволтаичните модули губят производителност, а да не забравяме и лекотата на инсталиране.

Алуминиевата фиксираща система прави много лесно и бързо монтирането на станции с всякакъв размер с минимални усилия. Въпреки своята гъвкавост, методът на монтаж на слънчевите панели се различава в зависимост от вида на покривното покритие. Монтажът на панелите спрямо вида на покрива се различава само в използването на скоби, към които впоследствие се прикрепя носещият S профил.

За да се улесни конструкцията, почти всички крепежни елементи за соларни панели са изработени от алуминий. Трябва да се каже веднага, че покривът на къща, компетентно проектиран в съответствие със строителните норми, където изчисленото натоварване от сняг се основава на нормата от 100 kg / m2, със сигурност ще издържи на допълнително количество от 10-14 кг / м2 и при правилна инсталация ще запази целостта на покрива и неговите топлоизолационни свойства.