Категории
Двойно регулируема планка за монтаж на соларни панели на керемиден покрив - Неръждавейка

Двойно регулируема планка за монтаж на соларни панели на керемиден покрив - Неръждавейка

Производител:Afore new energy
Модел: Tile L - Stainles Steel
В наличност
  • 13.20лв. 26.40лв.   -50%

Доставката до всяка точка на България.
Опция преглед и тест.
Срок за доставка от 1 до 3 работни дни след обработване на поръчката.
Монтаж
Сервиз
  • Експресна доставка
  • 100% Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Двойно регулируема планка за монтиране на солани панели върху керемиден покрив.

Планката е изработена от неръждаема стомана.  Използва се за монтиране на слънчеви панели на керемидени покриви е много здрава и с голяма устойчивост във времето. 

Размери: 140x52x35x4 мм 

Отвори: 9 x Ø9

Малък елемент: 30 x 5 mm 

Голям елемент: 140 мм 

Дебелина: 4 мм

Материалнеръждаема стомана 1.4016 - AISI 340


Двойно регулируемата монтажна планка е универсално и ефективно решение за инсталиране на соларни панели на покриви, покрити с керемиди. Този тип монтажна система е проектирана да осигурява гъвкавост както при наклон, така и при ориентация, оптимизирайки излагането на соларния панел на слънчева светлина през целия ден. Конкретният модел е изработен от неръждаема стомана 1.4016 - AISI 340.

Какво означава терминът „Двойно регулируема”?

Терминът "двойно регулируем" обикновено се отнася до способността на монтажната планка да се регулира по два начина: наклон и азимут (ориентация). Регулирането на наклона позволява PV панелите да бъдат наклонени за максимално поглъщане на слънчевата светлина въз основа на географското местоположение и времето на годината.

Това е от решаващо значение за подобряване на производството на енергия и ефективността. Регулирането на азимута се отнася до способността за завъртане на соларните панели хоризонтално, подравнявайки ги в оптималната за улавяне на слънчевата светлина посока.

Специално проектирана за монтаж на PV панели на керемиден покрив

Инсталирането на фотоволтаични панели върху керемидени покриви изисква внимателно обмисляне и планиране, за да се гарантира целостта на покривната конструкция. Монтажната планка е проектирана да се закрепи сигурно към покрива, без да нарушава неговата хидроизолация и структурна цялост.

Освен това, двойната регулируема функция позволява прецизно подравняване и позициониране, като гарантира, че панелите получават максималното налично количество слънчева светлина. За такива системи се препоръчва професионален монтаж, за да се гарантира, че планката е правилно закрепена към покрива и соларните панели са правилно позиционирани за оптимално производство на енергия.

Материалите, използвани за производство на този тип монтажни планки, са устойчиви на корозия и изключително здрави, за да издържат на различни атмосферни условия. Планките от стомана AISI 340 са проектирани да посрещнат специфичните предизвикателства, на които са подложени керемидените покриви, осигурявайки надеждно и дълготрайно решение за инсталации на слънчеви панели.

Използването на двойно регулируеми стоманени планки при монтаж на слънчеви панели върху керемидени покриви гарантира целостта както на покривното съоръжение, така и на фотоволтаичните модули.