Категории

Болтове

Категория Болтове предлага висококачествени изделия, чиято роля в изграждането на соларни системи е не по-малко важна. Тук са представени първокласни продукти на марката Euromatica, чието качество и здравина нямат аналог на родния пазар. Можете да закупите нужното ви количество болт с вътрешен шестограм или винт за монтаж на соларни панели върху ламаринен покрив. Всички детайли са изработени от неръждаема стомана.

Най-дребният детайл с ключова роля за качеството на конструкцията

Интересът към соларните системи се увеличава с всяка година. Собствената електроцентрала ви позволява да намалите енергийната си зависимост от централизираната електрическа мрежа и да намалите сметките си за комунални услуги. Едно от основните изисквания за всяка фотоволтаична система е правилната инсталация. За да се постигне това, трябва да се използват висококачествени крепежни елементи.

В изграждането на конструкция за соларни панели се използват различни видове свързващи и фиксиращи детайли. Това са:

  • Болтове с шестостенна глава;
  • Винтове с метрична и дървена резба;
  • Гайки;
  • Болтове с вътрешен шестограм;
  • Гровери;
  • Шайби;
  • Комбинирани комплекти и др.

Качеството на болтовете и винтовете е от значение за здравината и безопасността на цялото съоръжение. Препоръчително е при монтажа на соларни панели да се използва специализиран, а не стандартен хардуер. Той има дизайн, съобразен с особеностите на носещата конструкция за соларни панели, а също е така е пригоден да издържи на агресивни климатични условия.

Продукция от поцинкована стомана

Основното предимство на поцинкованите болтове за монтаж на слънчеви панели е тяхната здравина и надеждност. Тези крепежни елементи са изработени от висококачествена стомана. Допълнителна защита от корозия и бързо разрушаване се постига чрез поцинковане. При производството се използва топлоустойчив материал, благодарение на който готовите продукти са устойчиви дори на въздействието на най-високите температури.

Това значително разширява възможностите за използване на този вид крепежни елементи. Благодарение на атрактивния си външен вид, поцинкованият хардуер ви позволява да придадете на слънчевата конструкция представителен външен вид. Не случайно такъв тип болтове често се използват като декоративни елементи при ремонт.