Категории
Трифазна UPS система 10.24 kwh LifePo4 + трифазен хибриден инвертор Afore 10 kW - 2 MPPT

Трифазна UPS система 10.24 kwh LifePo4 + трифазен хибриден инвертор Afore 10 kW - 2 MPPT

Производител:Afore new energy
Модел: UPS Afore Three Phase + Sunplus 10.24kwh
В наличност
  • 14,200.00лв.

Доставката до всяка точка на България.
Опция преглед и тест.
Срок за доставка от 1 до 3 работни дни след обработване на поръчката.
Монтаж
Сервиз
  • Експресна доставка
  • 100% Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

UPS непрекъснато захранване с 2 бр. литиева батерия Pytes 5.12 kwh LifePo4 + 1 бр. хибриден трифазен соларен инвертор Afore 10 kW - 2 MPPT - 48V

Системата автоматично превключва при спирането на външното захранване от мрежата.


- Към комплекта допълнително може да се добавят батерии на по-късен етап 

- Инвертора поддържа добавянето на генератор 

- Допълнително могат да се добавят соларни панели към инвертора, като по този начин става соларна система


Комплекта включва 

- Високоволтова Литиева Батерия Sunplus 5.12kWh LifePo4 - BMS - High-Voltage + HV BOX - 2 бр.

- Силови кабели от батерията към инвертора - 1 комплект

- Комуникационен кабел - 1 бр.

- Соларен инвертор Afore 10kW - 2 MPPT - 15 000 Input - 1 бр.

- Табло с предпазители - 1 комплект


Системата осигурява 9.6 часа захранване с 1000W консуматор

Предлагаме ви трифазна UPS система, която се състои от 10,24 kWh батерия LifePo4, съчетана с трифазен хибриден инвертор Afore 10 kW, включващ 2 MPPT. Това е стабилно решение, предназначено да осигури надеждно захранване и да подобри управлението на соларната енергия. Системата съчетава значителен капацитет за съхранение на енергия с усъвършенствана инверторна технология, което я прави подходяща за широк спектър от приложения.

Базирана на 10,24 kWh LifePo4 батерия

Главен компонент на UPS системата е LifePo4 (литиево-железен фосфат) батерия с капацитет 10,24 kWh. Известни със своята висока енергийна плътност, дълъг живот и безопасност, батериите LifePo4 са идеални за съхранение на енергия. Те предлагат по-стабилно и ефективно решение за съхранение на енергия в сравнение с традиционните оловно-киселинни батерии.

Тези батерии имат по-добра термична и химическа стабилност, което намалява риска от пожар и удължава експлоатационния им живот. Този конкретен капацитет на батерията може да осигури значителна резервна мощност, за да гарантира, че критичните консуматори ще продължат да работят по време на прекъсвания на електрозахранването. Той също помага да се управлява потреблението на енергия по време на пиковите периоди.

Хибриден инвертор Afore 10 kW с 2 MPPT

UPS системата включва и трифазен хибриден инвертор Afore 10 kW с 2 MPPT (Maximum Power Point Trackers).Инверторът е ключов компонент на системата, преобразувайки съхранената DC енергия от батериите в AC мощност, подходяща за използване в домове или предприятия.Капацитетът му от 10 kW е значителен, което го прави способен да се справя със значителни натоварвания.

Включването на 2 MPPT позволява на инвертора да оптимизира енергията, събрана от соларните панели, като проследява независимо точките на оптимална мощност на панелите. Тази функция е особено полезна в инсталации, където слънчевият масив е обект на частично засенчване или е инсталиран в множество ориентации, тъй като максимизира цялостната ефективност на преобразуването и използването на енергия.

Синергията между LifePo4 батерията и инвертора Afore гарантира, че системата може да осигури непрекъснато захранване (UPS), същевременно функционирайки като хибридна система, която интегрира възобновяеми енергийни източници.